La sardana

SABADELL (Vallès Occidental)

Aniversari de la Colla Sabadell

Una colla i dues anelles

Des d'aquell llunyà 1967, quan un grup de nens d'entre 11 i 14 anys van fer un curset de sardanes, organitzat per l'ACF Sabadell Sardanista, que seria l'embrió del que un any més tard es convertiria en la Colla Sabadell, l'entitat ha passat per moltes vicissituds. Ha viscut èpoques d'esplendor, amb bons resultats en les competicions, fins a etapes de silenci. El 10 de maig del 2009 va reaparèixer en el concurs de Sabadell com a colla veterana i des del 2010, la Colla Sabadell té dues anelles, la Sabadell i l'Arraona. Ara celebra l'aniversari de la reaparició. És per això que Sabadell Sardanista dedica a la colla una ballada a la plaça Dr. Robert, amb la cobla Jovenívola de Sabadell. Durant el descans els integrants de la colla serviran al públic pastes i vi bo, i posteriorment es farà la festa de fi de temporada en un restaurant de Sabadell.

6 de febrer. Plaça del Dr. Robert, a les 12 del migdia.

El futur immediat

Aquest any la colla participarà amb les seves dues anelles en el Campionat Territorial i només amb la Colla Sabadell en el Campionat de Veterans. També s'està preparant un clínic obert a totes les colles en què s'ensenyaran els conceptes fonamentals de la preparació i entrenament per participar en els concursos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.