Educació

L'Eliana acull les primeres jornades de formació en educació intercultural

La iniciativa conta amb el suport de l'Agència de Nacions Unides, UNRWA, diverses ONG, l'Ajuntament de l'Eliana i el CEFIRE de Godella

El Centre Sociocultural de l'Eliana acull les jornades de formació per a mestres i docents Educació Intercultural per a la Pau i els Drets Humans, promoguda per l'Agència de Nacions Unides per als Refugiats de Palestina, UNRWA Comitè Espanyol, la Generalitat Valenciana, CEFIRE Godella i l'Ajuntament de l'Eliana.

Les jornades consten d'una durada total de 8 hores i disposen d'una banda teòrica que acull diferents perspectives educacionals mitjançant la taula rodona L'educació intercultural per a la pau i els drets humans. Estratègies i propostes per a l'aula, i una part més pràctica gràcies al taller Eines i dinàmiques per a treballar en l'aula, on col·laboren diverses entitats amb un ampli bagatge en Drets Humans com Amnistia Internacional, Moviment contra la Intolerància i el mateix Comitè espanyol de UNRWA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.