Societat

El PP, el guardià de les festes valencianes

El Grup Popular dóna suport a la iniciativa que les Falles siguen reconegudes per la Unesco i el Consell inicia els tràmits per declarar BIC la Cavalcada d'Alcoi

El Grup Popular s'ha mostrat disposat a donar suport, a través d'una iniciativa, l'acord de l'Ajuntament de València per demanar a la Unesco que declare les Falles patrimoni cultural immaterial de la humanitat.

El portaveu del PP a les Corts, Rafael Blasco, ha assegurat que seria el reconeixement “al treball de segles” i que col·laboraria a “fer gran aquesta comunitat i Espanya”.

Paral·lelament, el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) ha publicat la incoació de la declaració com a bé d'interés cultural (BIC) immaterial la Cavalcada dels Reis Mags d'Alcoi, la més antiga de totes les que se celebren a l'Estat.

Es tractaria del segon BIC relacionat amb el Nadal alcoià, després de la protecció de què es va beneficiar el Betlem de Tirisiti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.