Festes populars i fires

XERTA (Baix Ebre)

III Fira del Cítric i gastronòmica

Taronges de la vora de l'Ebre

Lioneses amb crema de taronja, semifred de cítrics o abadejo amb suc. Aquests són alguns dels plats de la cuina xertolina i de les Terres de l'Ebre que es podran degustar a la III Fira del Cítric i gastronòmica. L'objectiu del certamen és donar a conèixer les qualitats de la taronja de Xerta i ajudar a la seva comercialització, a més de difondre la gastronomia local entre els visitants.

Dos espais

La fira té dos espais diferenciats, un de dedicat als cítrics i a la cuina xertolina i una altra zona amb expositors multisectorials. En el primer espai, l'Associació de Productors i Comerciants del Cítric vendrà el seu producte directament al consumidor i es podran adquirir taronges de gran qualitat a un preu ajustat. En aquest espai també s'hi ha instal·lat la cuina, on es faran demostracions en directe, una activitat que tindrà la col·laboració de Francesc López, xef del restaurant Torreó de l'Indià, amb una estrella Michelin.

19 i 20 de febrer. Al casal municipal. De 10.30 a 21 h. Entrada gratuïta. Tiquet 3 degustacions i copa, 5 euros; tiquet 5 degustacions, 5 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.