Societat

El Balneari de Xulella obre la temporada d'enguany

A més dels serveis propis de la institució hostalera dels Serrans, també hi ha la sala d'exposicions i el menjador a la carta

En arribar a aquestes dates, el Balneari de Xulella torna a obrir les portes d'una de les millors instal·lacions hostaleres de la comarca dels Serrans.

D'aquesta manera, amés dels serveis propis del sector, el Balneari oferta una acció cultural ben diversa i plural en què intervé pintura, música i altres arts i expressions.

De fet, la Sala d'exposicions, acull la novena temporada i enceta el període amb una exposició col·lectiva que sota el títol genèric d'Espill d'Alacant", restarà penjada des de hui mateix i fins al 23 de març.

Però a més, s'ha de tenir en compte l'oferta culinària que ofereix el restaurant a la carta, que obre en aquesta ocasió amb una bona degustació de plats que barreja els bons productes amb l'art i que recull productes de mar i de muntanya ben maridats amb farciments de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.