Educació

El Bloc de Dénia demana un conservatori professional

Està ubicat en un edifici vell i massificat i es considera que hi ha una gran demanda d'aficionats a la dansa i no es disposa d'un centre d'estudis oficial

El Bloc de Dénia proposa integrar en un mateix edifici els estudis professionals de música i dansa i crear així un conservatori professional. Davant la demanda dels aficionats a la dansa d'un centre d'estudis oficial d'aquesta disciplina a la ciutat i les deficients condicions en les quals es troben els alumnes de l'actual conservatori professional de música, el Bloc de Dénia planteja la necessitat d'un edifici comú que es convertiria en un referent de les comarques d'Alacant.

A Dénia existeixen diverses escoles de dansa i això és una mostra de què hi ha gent disposada a estudiar i a practicar aquesta disciplina de manera oficial sense haver d'anar fins a Benidorm, on hi ha un Conservatori Elemental de Dansa o fins al Conservatori Superior d'Alacant o València. El Conservatori Elemental de Dansa d'Alcoi o de Benidorm evidencien que és possible un centre de les mateixes característiques a Dénia.

D'altra banda, el Bloc vol aprofitar per a denunciar que les condicions del Conservatori Professional de Música Tenor Cortis de Dénia, no són les més adequades per a un centre d'estudis de grau mitjà. Ara mateix els alumnes d'aquest centre estan ubicats en un edifici molt vell i deteriorat del centre històric de la ciutat (antic jutjat) i en el qual les diferents disciplines s'imparteixen dins un espai molt reduït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.