Educació

educació

Comença el trasllat al nou edifici de l'escola Lola Anglada de Tiana

Els propers dies seran moguts per a la comunitat educativa de l'escola Lola Anglada de Tiana. Aprofitant la setmana blanca, que a la vila es farà del 28 de febrer al 4 de març, els responsables han programat el trasllat de mobiliari i d'alumnes al nou edifici, situat a la zona de la Creu de Terme. L'equipament educatiu, que reunirà els alumnes del centre de la Ciutadella i del centre situat a la zona del poliesportiu, entrarà en funcionament el dilluns 7 de març. L'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (Gent), es mostra “molt satisfet” amb la inauguració del centre i assegura que “tot està a punt” perquè d'aquí a uns dies els alumnes puguin començar les classes. “Tot el que depèn de l'escola i de l'Ajuntament està a punt: l'empresa que fa el trasllat, la brigada municipal, tots els serveis de policia que han d'ordenar l'entorn, etc.”, explica Muñoz. Ja fa dies, però, que els pares i mares del centre han iniciat les tasques d'embalatge dels llibres i el mobiliari perquè el centre pugui començar l'activitat sense problemes.

Aquest diumenge, a més, s'obriran al trànsit els carrers de la Creu de Terme. L'Ajuntament ha programat un acte festiu amb una cercavila, que començarà al camp de futbol vell (12 hores) i passarà pel parc del Doctor Vicente-Lino Ferrándiz (12.30 h aproximadament). Està previst que la cercavila s'acabi a l'edifici nou de l'escola Lola Anglada, que es podrà visitar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.