Monogràfics

LA CELLERA DE TER (Selva)

III Jornades Gastronòmiques La Cuina del Porc

Receptes a l'entorn del porc

Una coca de llardons amb xocolata, llimona i crispetes de porc, una tapa de sobrassada de porc i mel de timó, un filet de porc Duroc amb salsa de porto i patata gratinada, un saltejat de col i patata amb botifarra negra collada o una botifarra dolça de ratafia amb poma i torradetes són alguns dels plats que es podran tastar en les terceres jornades gastronòmiques La Cuina del Porc que tres restaurants de la Cellera de Ter ofereixen a partir de diumenge i fins al proper 20 de març. Els restaurants que participen en les jornades són Can Co, Can Quer i Pasteral 1849, tots tres dins el terme municipal de la Cellera de Ter, i oferiran uns menús amb uns preus que oscil·len entre els 18 i els 23,50 euros. En les jornades d'aquest any tindrà un protagonisme especial el fesol cellerenc, molt apreciat en aquestes terres pel seu sabor i la seva textura. Es tracta d'un fesol popular i de renom, que constitueix l'entrant principal de la festa de la matança del porc que se celebra cada any al municipi el segon diumenge de març (diumenge de la setmana vinent).

Del 6 al 20 de març. Tel. 972 421 902.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.