Societat

Reus

Comença el programa per a joves ‘Suma't'

Un total de 75 joves d'entre 18 i 24 anys que no han cursat l'ESO participen en el programa Suma't, que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp. Als participants se'ls ofereix la possibilitat d'assolir els estudis d'ESO a través de l'Institut Obert de Catalunya. També se'ls facilita l'assoliment d'altres competències com ara habilitats socials, llengües, matemàtiques i noves tecnologies, a les quals dedicaran cent hores.

Pel que fa a la formació professionalitzadora –de 288 hores–, els alumnes podran seguir diferents mòduls formatius, com ara el de cuina i restauració, que es farà a Cambrils; el de logística, màrqueting i audiovisuals, que tindrà lloc a la Selva del Camp, i el de manteniment d'instal·lacions industrials, neteja viària i manteniment de xarxes d'aigua, que es farà a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Un cop acabat el període formatiu, els joves signaran un contracte de formació en una empresa per sis mesos amb una jornada del 70% i un sou també del 70% del salari marcat pel conveni d'aplicació a l'empresa. El programa finalitzarà el 31 de març del 2012 i té un pressupost de 318.000 euros, finançats pel SOC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.