Societat

SUCCESSOS

Detenen el marit de la dona morta a Vilassar de Dalt

Els Mossos l'acusen de ser l'autor del brutal assassinat, fa cinc mesos a casa seva, que va trasbalsar el poble

El jutge el deixa en llibertat amb càrrecs

El marit de Carme Blanch, la veïna de Vilassar de Dalt de 53 anys brutalment assassinada a casa seva, el 12 de novembre de l'any passat, s'ha convertit en el principal sospitós del crim. Per això, els Mossos d'Esquadra van detenir-lo dimecres, com a presumpte autor de l'homicidi de la seva dona. El jutge de Mataró que investiga aquest assassinat, però, el va deixar en llibertat amb càrrecs divendres, segons indiquen fonts policials.

La policia catalana va comunicar ahir, breument, que després de cinc mesos d'intensa i secreta investigació –avalada pel jutjat–, l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord té prou indicis per considerar Juan P.F., de 50 anys, autor de la mort de la dona. Dimecres, a un quart de nou del vespre, van detenir-lo a Mataró, quan sortia de la feina. I divendres a la tarda va passar a disposició judicial.

L'assassinat de Carme Blanch va trasbalsar el poble de Vilassar de Dalt i l'Ajuntament va decretar dos dies de dol. Va ser un crim brutal. La dona va ser trobada despullada a sobre del seu llit, amb un tall al coll, a més de cops al cap, a la casa on vivia, al carrer Torras i Bages. Així van trobar-la uns veïns que van estranyar-se quan Blanch no va anar a recollir un nen del qual es feia càrrec a l'escola Sant Jordi del municipi i van anar-la a buscar a casa seva.

Amb la detenció del marit, els veïns d'aquest municipi del Maresme tornen a tenir un nou trasbals, així com els representants del consistori, que es van bolcar a ajudar la família i a oferir-los ajuda.

I és que inicialment es va pensar que es tractava d'un robatori, ja que l'habitatge estava molt regirat. Es va pensar que el lladre va ser sorprès i havia matat la propietària de la casa. La crueltat emprada contra Blanch va atemorir els veïns de la zona que creien que rondava per la urbanització una banda de lladres violents. Segons fonts properes a la investigació, però, els agents van sospitar des d'un bon principi del marit de la víctima, perquè es mostrava “massa fred”.

LA DATA

12.11.10
Van matar de forma brutal
la veïna de Vilassar de Dalt, Carme Blanch, de 53 anys, a casa. Semblava un robatori.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.