Festes populars i fires

PIERA (Anoia)

Fira del Sant Crist

Més esportiva

Uns tres-cents expositors oferiran tota mena de productes en els 1.000 metres d'estands i parades que configuraran l'eix comercial de la Fira del Sant Crist. Com a novetat, cal destacar L'Esport a la Fira, un espai de suport a les entitats esportives del poble, amb mostra d'activitats, xutòmetre, rocòdrom i la celebració d'una passejada popular diumenge.

També s'ha potenciat la zona d'automoció a la nau de Cal Sanahuja, on, a més de la mostra de cotxes de diferents concessionaris, es podrà veure la moto de Toni Bou, campió del món de trial, i gaudir de l'Eco Lúdic (un circuit de cotxes elèctrics), de l'espai infantil amb llits elàstics, del circuit de karts sense motor i dels jocs electrònics. I és que, enguany, un dels aspectes que s'han treballat en especial són els tallers i els espais infantils gratuïts, com ara els que s'oferiran a la plaça de la Rectoria.

A tot plegat, s'hi sumen activitats paral·leles, exposicions, animació al carrer, a càrrec dels alumnes de l'Escola de Teatre, trobades d'intercanvi de sobres de sucre i de plaques de cava, exhibició de dansa del vendre, d'aerodance i de Bollywood; concerts i un espai gastronòmic.

Del 15 al 17 d'abril.Pels carrers del centre.
www.viladepiera.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.