Societat

El mal temps facilita una operació sortida tranquil·la

El desplaçament a la xarxa viària catalana cauen un 9% per la pluja

Un accident múltiple amb tres camions implicats ha obligat a tallar més de sis hores la carretera N-340 al seu pas per Amposta

L'operació sortida de Setmana Santa a la xarxa viària catalana s'ha conclòs sense incidències importants. Des de divendres passat, han sortit de Barcelona i la seva àrea metropolitana entre 850.000 i 875.000 vehicles, xifres que suposen un 9% menys dels càlculs que havia fet el Servei Català de Trànsit.

Aquest descens en la mobilitat es deu, bàsicament, a què molts s'han replantejat la sortida davant la previsió d'inestabilitat i pluges. La borrasca que aquest divendres sant afecta gran part de Catalunya ha deixat els registres de precipitació més importants al sud del país, especialment a les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.

Precisament aquesta situació meteorològica podria haver influït en un accident múltiple, amb tres camions implicats, que ha obligat a tallar des de primera hora l'N-340 en els dos sentits de la marxa a l'altura d'Amposta. El trànsit s'ha desviat per la TV-3408 fins més enllà de les dues de la tarda.

Tret d'aquesta incidència, la tranquil·litat s'ha imposat a la resta de vies, exceptuant algunes retencions sense gaire importància al voltant dels peatges de l'AP-7 de la Roca, en sentit Girona, i de Martorell, en sentit Tarragona.

Aquesta fluïdesa de la circulació s'explica perquè la gent no ha tingut tanta pressa per marxar i la sortida de Barcelona i la seva àrea metropolitana s'ha fet de forma molt esglaonada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.