Societat

ribes de freser

Campanya del xai lletó als Fogons de la Vall de Ribes

El grup Fogons de la Vall de Ribes, que integra diversos restaurants dels municipis d'aquesta vall ripollesa, han iniciat la segona campanya gastronòmica del 2011, que consisteix en la promoció del xai lletó, típic de la zona i de tota la comarca. Aquest producte es caracteritza per ser una carn tendra que es cria exclusivament amb la millor llet a fi d'aconseguir una carn de qualitat. Els restaurants del grup són l'hotel Els Caçadors, l'hotel Prats, el restaurant Can Sart, La Perdiu Blanca i l'hotel Rural Spa Resguard Els Vents –de Ribes de Freser–, així com el restaurant Anna de Ventolà i el restaurant La Plaça –de Queralbs–, i el restaurant El Llac –de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
europa

La Comissió Europea vol ampliar les zones lliures de fum

barcelona
salut

Es redueixen un 15% els treballadors que van amb cotxe a l'Hospital d'Olot

olot
Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

L’Hospitalet de Llobregat
MEDI AMBIENT

Neumàtics, plàstics i ferros, els principals residus del fons marí al port de la Ràpita

La Ràpita
Europa

Pugen a dinou les víctimes del temporal Boris

Barcelona
Societat

Uns 170.000 turistes visiten cada dia Barcelona

Barcelona
Turisme

L’Ajuntament de Barcelona vol quadruplicar el preu que paguen els autocars turístics per aparcar

Barcelona

Els robatoris de bicis creixen un 34% en dos anys

Barcelona

Assaig del nou sistema de recollida de residus al Barri Vell i el Mercadal

Girona