Societat

Una jove mor en una explosió de gas butà en un domicili de Cardedeu

Els equips de rescat han pogut treure el cos encara amb vida d'una noia de 23 anys que ha mort poc després a causa de la gravetat de les ferides

Quatre dotacions de Bombers i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques treballen en el domicili que ha perdut part del sostre

Una noia de 23 anys ha mort en una explosió de gas butà que ha tingut lloc a les 7.50h d'aquest dimecres al matí a Cardedeu.

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres del Sistema d'Emergències Mèdiques (entre elles un helicòpter medicalitzat) s'han adreçat a l'indret de l'incident, a més de la Policia Local del municipi.

Segons els Bombers de la Generalitat, l'accident s'ha produït en una casa de dues plantes del número 78 de la carretera de Cànoves.

Quan els bombers s'han mobilitzat fins al lloc dels fets, en arribar a la casa, han comprovat que havia cedit parcialment el sostre de la planta baixa. Han pogut treure el cos encara amb vida d'una noia de 23 anys, l'única de les quatre que hi habitaven que s'ha vist sorpresa per l'explosió. A la casa hi residien un matrimoni i dues filles de 17 i 23 anys.

Segons les primeres informacions, la causa de l'explosió ha estat la fuita de dues ampolles de gas butà que estaven al pàrquing.

En aquests moments la fuita està totalment controlada però els Bombers continuen revisant l'estructura de la casa, greument afectada, així com els habitatges propers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.