Salut

El BLOC de Dénia aposta per millorar la sanitat

Josep Crespo i Paula Espí presenten les propostes en aquesta matèria i reivindiquen el segon centre de salut

El BLOC de Dénia ha presentat les propostes en matèria de Sanitat que inclourà en el seu programa electoral per a les Eleccions Municipals del pròxim 22 de maig. Josep Crespo i Paula Espí, números 1 i 2 de la llista del BLOC, han remarcat la importància d'invertir en sanitat i serveis socials, sempre des de l'austeritat.

El suport a la plataforma pel segon centre de salut, la millora d'instal·lacions en l'Hospital Marina Salut, el centre de dia per a malalts d'Alzheimer, la celeritat en els tràmits de la Llei de Dependència o la disposició de locals municipals per a les associacions de Dénia són algunes de les propostes principals del BLOC.

El candidat a l'alcaldia del BLOC de Dénia, Josep Crespo, ha criticat la política sanitària i social de la Generalitat Valenciana en general i de Dénia en particular, sobretot ha criticat la política d'última hora amb la qual treballen els governs local i autonòmic, inaugurant i gestionant ajudes a prop de les eleccions.

Per la seua banda, Paula Espí, número 2 del BLOC a Dénia i una persona molt vinculada al món de les associacions i del voluntariat a Dénia, ha explicat quines són les propostes principals del BLOC en Sanitat, Serveis Socials i polítiques associatives.

Seguidament ha fet un seguit de propostes en Sanitat, entre les quals es troben: la reivindicació del segon centre de salut, la radioteràpia a l'hospital Marina Salud, el Centre Socio-Sanitari de la Pedrera, el centre de Dia per a malalts d'Alzheimer i les campanyes de prevenció de malalties.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.