Monogràfics

TORREDEMBARRA (Tarragonès)

Ranxets de Mar

De la barca

Antigament, dalt de la barca, els pescadors de la Torre cuinaven els ranxets, uns plats senzills i molt saborosos que tenien com a ingredient principal el peix. Els restauradors de Torredembarra han reinterpretat i modernitzat aquelles receptes per confegir uns menús especials que s'ofereixen fins a finals d'aquest mes. A les jornades de cuina marinera Ranxets de Mar es podrà degustar el ranxet d'a bordu de peix i pop de roquer; el ranxet de congre amb gambes i cloïsses o el ranxet de corbina amb infusió d'all i oli, entre d'altres. Aquests plats s'acompanyen amb aperitius, entrants i postres i es mariden amb vins de diverses denominacions d'origen. Dins les jornades se sortejaran vuit sopars per a dues persones a qualsevol dels quinze restaurants que hi participen.

Fins al 31 de maig. Menús entre 28 i 35 euros, als restaurants: Al Capone da Franco, L'Avi Vitali, Cal Quim, Can Cues, El Capitán, Jaume Drudis, Las Palmeras, Hostal Coca, Torrebacus, Oxid, El Vaixell, La Cuina d'en Basili, La Quilla, El Cargol Punxenc i Cal Coco.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.