La sardana

CALELLA (Maresme)

84è Aplec de la Sardana

Bressol d'aplecs

L'aplec pairal de Catalunya, l'esdeveniment més emblemàtic del sardanisme calellenc, ofereix un any més un programa complet i pensat per a tots els públics. Dissabte, un concert de música per a cobla i una doble audició de sardanes (passeig de M. Puigvert, a les 7 de la tarda i a les 10 del vespre, respectivament) seran el preludi de l'aplec de l'endemà, durant el qual les cobles Marinada, Els Montgrins, Jovenívola de Sabadell i La Principal de la Bisbal interpretaran 28 sardanes. Regalims del cor, de Vicenç Bou, que va guanyar la votació popular l'any passat, i Bressol d'aplecs, de Tomàs Gil i Membrado, seran les sardanes de conjunt al matí; i a la tarda, Fruint de l'amistat, de Martirià Font, i Record de Calella, de Vicenç Bou. També podreu escoltar una estrena, Família nombrosa, de Joan Manel Margalef. Hi haurà un concurs de colles improvisades i amb l'entrada podreu votar la sardana que us agradi més, que serà interpretada l'any que ve. Entre els participants se sortejaran dues estades en pensió completa per a dues persones en un hotel de Calella.

5 de juny. Parc Dalmau, a 1/4 d'11 del matí i a les 4 de la tarda.

ALTRES APLECS

Almacelles (Segrià)
15è Aplec de la Sardana. Pl. de la Sardana, a 2/4 de 7 de la tarda; pavelló, a 2/4 d'11 de la nit. Cobla: Contemporània.
Vandellòs (Baix Camp)
23è Aplec de Sardanes. Casal de la Gent Gran, a les 7 de la tarda i a 2/4 d'11 de la nit. Cobla: Reus Jove
Bràfim (Alt Camp)
47è Aplec de Primavera. Ermita del Loreto, a les 12 del matí i a les 5 de la tarda. Cobla: Reus Jove.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.