Societat

camprodon

El poltre, a les Cuines de la Vall de Camprodon

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon està duent a terme la Temporada Gastronòmica del Poltre als dotze establiments de restauració que integren el grup. Entre les diverses preparacions hi ha els plats més clàssics, com els cuinats a la brasa o els estofats, però també les elaboracions en cru, com el carpaccio o el tàrtar, els plats sorgits de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de completar aquesta carn de primera qualitat. Les Cuines de la Vall de Camprodon aposten aquesta temporada per la formació i les noves tecnologies. En concret, han creat el bloc http://www.cuinesvalldecamprodon.blogspot.com. L'entitat ha participat en un tastet al mercat de la Concepció de Barcelona. Hi ha presentat una mousse de mató de la Moixa amb mel de Setcases.

J.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

El Mercat de Nadal del Finlàndia, millor carrer guarnit de les festes de Sants

Barcelona
URBANISME

El govern de Castelldefels avança les obres per revertir el carril bici

castelldefels
SOCIETAT

Ajuts per treure l’amiant afectat per la pedregada a Sant Pere de Torelló

Sant Pere de Torelló
MEDI AMBIENT

Retiren la brossa marina de la Punta de la Banya, al Delta de l’Ebre

La Ràpita

L’ICAG, compromès amb la nova llei de paritat

girona
URBANISME

Comencen a enderrocar l’edifici d’El Barco d’Esplugues de Llobregat

Esplugues de Llobregat
SOCIETAT

Tarragona incorporarà quatre nous busos elèctrics per millorar la flota urbana

Tarragona

El cicle ‘Notes al Parc’ tanca la 8a edició amb prop de 3.300 espectadors

gIRONA
SOCIETAT

Montblanc i la Patum, finalistes dels Premis Història National Geographic

Montblanc