Societat

Excel·lent participació en la Festa de la Primavera d'Alaquàs

Els diners recaptats a la Diada Solidària i al Joc Solidari, es destinaran a l'Economat Interparroquial de Càrites i a projectes per al desenvolupament

L'Ajuntament d'Alaquàs ha celebrat la XVI Festa de la Primavera, la Diada Solidària i el Joc Solidari. L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha visitat cadascun dels espais en què s'ha dividit la Festa, per tal d'agrair la participació de tots els col·legis, associacions i col·lectius participants.

La Festa de la Primavera és una de les activitats més tradicionals i amb més èxit d'Alaquàs donat l'alt índex de participació de la ciutadania.

Milers de persones, entre associacions, entitats i veïns i veïnes participen i s'involucren cada any en aquesta jornada dividida en tres espais: infantil, jove i solidari, format per la Diada Solidària i el Joc Solidari, del que s'han lliurat els premis als col·legis participants.

L'objectiu d'aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats en països del tercer món i consisteix en ensenyar els xiquets i xiquetes, les diferències que hi ha als cinc continents. Els diners obtinguts en aquestes activitats aniran destinats al projecte de l'associació Interparroquial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.