La sardana

LA BISBAL D'EMPORDÀ (Baix Empordà)

49è Aplec de la Sardana

Una gran festa de cultura popular

La Bisbal Jove, Els Montgrins, La Principal de la Bisbal i la Jovenívola de Sabadell animaran un aplec que tindrà el preludi dissabte amb un concert de música per a cobla (al Mundial, a les 10 de la nit), ofert per La Bisbal Jove. Peralada, de Josep Serra, Mirambell, de Vicenç Bou, Gota d'aigua, de Joan Calders, La festa de Sant Martirià, de Conrad Saló, A saltar, de Pau Marons, i Pal de paller, de Ricard Viladesau, seran algunes de les sardanes que s'interpretaran durant l'aplec, que acabarà amb les de conjunt Festa anyal, de Josep M. Soler, i La Santa Espina, d'Enric Morera. A més del tradicional concurs de colles, hi haurà també un record per als mestres Martirià Font i Miquel Tudela, desapareguts fa poc, i s'estrenarà la sardana Per una amistat, de Josep Antoni López.

12 de juny. Passeig Marimon Asprer, a les 10 del matí i a 2/4 de 5 de la tarda.

Altres activitats

Durant la diada sardanista, se celebraran també altres activitats: sengles trobades de puntaires i col·leccionistes de plaques de cava, un concurs escolar de dibuix i pintura, un petit taller de manualitats, visites guiades i exposicions de flors, bonsais, puntes de coixí, mobles de bambú i patchwork.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.