La sardana

SABADELL (Vallès Oc.)

49è Aplec de la Sardana

Sardanes en imatges

Una audició de sardanes amb la cobla Sabadell (dissabte, a les 7 de la tarda, a la plaça del Dr. Robert) serà el preludi 49è Aplec de Sabadell. En sessions de matí i tarda, les cobles Jovenívola de Sabadell, La Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona (només a la tarda) interpretaran 27 sardanes. Les de conjunt seran Quan s'arriba a la vall d'or, de Carles Rovira, i L'aplec de Sabadell, Josep Auferil. Hi haurà també un concurs de colles improvisades, en què es ballarà la sardana Re(10)us Jove, de Carles Santiago, i el tradicional concurs de fotografia. Si fa mal temps, la diada se celebrarà a l'espai polivalent del parc del Nord.

26 de juny. Font de Can Rull, a les 11 del matí i a les 4 de la tarda.
http://entitatsabadellsardanista.blogspot.com

Obres de temàtica sardanista

Un any més, podreu participar en el concurs de fotografia, obert a tothom i amb inscripció gratuïta. Els interessats haureu de presentar obres relacionades amb les activitats sardanistes realitzades en el transcurs de la 6a edició de Sabadell, Festa i Tradició, durant els dies 17, 18, 19, 25 i 26 de juny del 2011, inclòs el 49è Aplec de la Sardana. Les obres es podran presentar fins al 20 de setembre del 2011. Informació: http://entitatsabadellsardanista.blogspot.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.