Monogràfics

SANT POL DE MAR (Maresme)

Festa major

Homenatge futbolístic

Tot i que s'ha reduït una nit, la programació de la festa major de Sant Pol intenta mantenir el nombre d'actes festius, que és molt similar al d'altres edicions. El pregó d'aquest any homenatja la llarga història de l'Atlètic Club Sant Pol, que gràcies a la seva filosofia de club i pedagogia sobre l'esport ha aconseguit crear una potent escola de futbol de base reconeguda a tota la comarca.

Després del pregó, la repicada de campanes i el brindis de festa major, té lloc un dels actes més esperats, el correfoc amb la Infernal de la Vallalta. Altres propostes que no es poden perdre són la XXVII Trobada de Gegants de dissabte i la fira d'art del diumenge, un dels esdeveniments més coneguts de la programació i que ocupa el carrer Nou amb tot tipus d'artesania. El dia de Sant Jaume, és el torn de les propostes més tradicionals: l'ofici solemne a l'església de Sant Jaume i els focs d'artifici que, juntament amb el ball tradicional, clouran les festes d'aquest any.

Del 22 al 25 de juliol. En diferents escenaris festius. 93 760 04 51.

RECOMANEM

Divendres 22
Pregó, 22.00 h pl. de la Vila.
Correfoc a les 23.00 h.
Dissabte 23
Trobada de gegants a les 18.00 h a la plaça de l'Hotel.
Diumenge 24
Fira d'art, al carrer Nou.
Festival de danses catalanes, a les 18.30 h a l'envelat.
Dilluns 25
Castell de focs, a les 22.30 h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.