Salut

L'alcaldessa d'Alaquàs reivindica el nou centre de salut

Elvira Garcia ha convidat els síndics dels grups polítics municipals a que l'acompanyen a la reunió concertada amb el nou conseller

L'alcaldessa d'Alaquàs té previst reunir-se el dimecres 20 de juliol amb el nou conseller de Sanitat Lluís Rosado, a fi de reprendre els contactes en relació al procés de construcció del Centre Auxiliar de la vila.

Aquesta reunió, es produeix com a conseqüència d'un escrit que la regidora en cap d'Alaquàs, va remetre el 23 de juny, al nou responsable de la sanitat pública del País Valencià, a fi de sol·licitar-li una entrevista formal per tal d'interessar-se pel procés en que s'hi troba la construcció del nou centre de Salut.

Elvira García assistirà a la reunió acompanyada dels síndics portaveus de tots els grups polítics que integren la Corporació, així com alguns representants de la Plataforma per la Sanitat Pública d'Alaquàs.

A l'escrit de sol·licitud de reunió, l'alcaldessa recorda al nou conseller, el compromís adquirit per l'anterior, que el nou centre de salut restaria fet durant el primer trimestre de 2011 i des d'aleshores ençà no s'ha obtés cap resposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.