Societat

Troben en un bosc el cadàver de la dona desapareguda el maig a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra ja van detenir el maig passat el seu marit com a sospitós del crim, i va ser empresonat en presó provisional

Les indagacions indiquen que va assassinar la seva dona a casa i la va traslladar a la zona boscosa

Els Mossos d'Esquadra van trobar aquest divendres a la nit en una zona boscosa dels afores de Castellbisbal el cadàver de la dona que va desaparèixer el maig passat a Sabadell i que presumptament va ser assassinada pel seu marit, que es troba en presó provisional.

Fonts dels Mossos han confirmat que el cos correspon a la dona de 39 anys que va desaparèixer el 14 de maig, el cadàver del qual va ser trobat amagat però sense enterrar i en un avançat estat de descomposició.

Dies després de la desaparició, la policia va trobar el cotxe de la dona en un polígon industrial de Sabadell amb sang a l'interior, i el 26 de maig va detenir el seu marit, de 44 anys, com a sospitós del crim, i va ser empresonat en presó provisional per un presumpte delicte d'homicidi.

Les indagacions indiquen que va assassinar la seva dona a la casa on tots dos vivien, en què es van trobar restes de sang, i la va traslladar a la zona boscosa en el vehicle trobat, tot i que no va tenir temps d'enterrar-la.

Des de la detenció del sospitós, els investigadors es van centrar a trobar el cos, que finalment va ser trobat gràcies als indicis que es desprenien de la investigació de les trucades entre la parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.