Societat

Almussafes desafia a la crisi amb una oferta de tallers socioculturals

El preu públic per alumne i curs ha estat fixat per l'Ajuntament en tan sols 18 euros i les inscripcions superen les 150 peticions

Les associacions ciutadanes també fan oferta

Dilluns passat, el Centre Cultural d'Almussafes va obrir el període de matriculació en els diferents tallers i cursos municipals oferits per a la temporada 2010- 2011. Arts plàstiques, teatre, dansa, ceràmica, costura i tabal i dolçaina són els sis tallers socioculturals que en esta ocasió integren el Programa Municipal. Com en les anteriors edicions, les entitats culturals també posen a l'abast dels usuaris una àmplia agenda de cursos per a la present temporada.

Un any més, una gran quantitat de veïns i veïnes d'Almussafes s'han acollit a l'ampli ventall de cursos socioculturals oferits per a millorar els seus dots artístics i plàstiques. Les inscripcions en cada una de les sis escoles programades en la present edició s'estan formalitzant des de la passada setmana en el Centre Cultural i fins a la data ja han obtingut més de 150 peticions.

Excepte la gratuïtat del taller teatral dirigit exclusivament al col·lectiu de la tercera edat, la Regidoria de Cultura manté per al Programa Municipal de Tallers Socioculturals d'esta nova temporada el cost de matrícula de 18 euros per alumne i curs.

Per la seua banda, les entitats culturals de la població també han obert el termini de matrícula dels diferents tallers convocats. En aquest sentit, La Fera Teatre proposa disciplines que comprenen des del cant modern i la interpretació, fins a les arts escèniques i la improvisació teatral i els cursos de piano i són les apostes del Cercle d'Arts Leopoldo Magenti. Per la seua banda, les associacions de Dones Bolilleres i d'Arts i Oficis convoquen tallers de confecció de boixets i de manualitats, respectivament.

Un taller de ceràmica és l'opció proposada pel Club de Ceràmica local i l'elaboració de brodats, boixets, pintures en tela i estany són les ofertes de l'Associació d'Ames de Casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.