L'Ametlla del Vallès celebra aquest cap de setmana el «Firam 09»

L'Ametlla del Vallès viu aquest cap de setmana nombrosos actes festius. Des de la festa de l'esport al carrer, a l'obertura de les piscines de Ca l'Arenys i destacant el Firam 09 Aquest cap de setmana, dins d'aquest programa d'actes, hi ha concerts, activitats educatives i lúdiques, actes de promoció del comerç local i activitats esportives i compta amb la participació d'entitats locals i comerços del poble. La fira de mostres estarà oberta de les deu del matí a les vuit del vespre al parc de Maria Lluïsa.

Dins dels diferents actes del diumenge 7 de juny, amb el Firam i la cloenda del curs de la Xarxa de Debat Educatiu, té lloc la Trobada de municipis d'Espais i Xarxes de Debat Educatiu, a partir de les 10h del matí a la Sala Polivalent, en el que participaran diferents municipis de les comarques barcelonines. Durant el matí es presentarà la guia educativa «El temps d'oci i de lleure”, un compendi de consells i conclusions sortits de la Xarxa de Debat de l'Ametlla i il·lustrada amb dibuixos de nens del poble.

L'acte comptarà amb la presencia de Jordi Pousa, Alcalde de l'Ametlla del Vallès, Carme García, Presidenta delegada de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, la Dra. en Psicologia Mª Jesús Comellas. Tancarà l'acte MªÀngels Cabello, Regidora d'Educació de l'Ametlla del Vallès



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.