Societat

Agullent debat l'equilibri entre turisme i territori

Participen destacats professors de la Universitat de València, de l'Agència de Turisme i de l'Escola de Turisme i Oci d ela Rovira i Virgili

Agullent acull el dissabte 1 d'octubre, la jornada “Turisme i Territori”, que pretén posar a debat la necessitat d'equilibrar la potenciació del sector turístic de la comarca amb la preservació del territori. La jornada està prevista a partir de les 11 del matí a la sala auditori de la Casa de la Cultura d'Agullent, i compta amb la participació del president del Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valencia, José Vicente Sánchez, el director d'INVAT-TUR, Josep Ivars i el professor de l'Escola de Turisme i Oci de la Universitat Roviri i Virgili, Rafael López-Monné.

Durant el matí la jornada es centrarà en donar a conèixer els marcs legals que guien l'activitat turística als territoris d'interior i s'exposarà la necessitat ineludible de garantir la pervivència del nostre paisatge, com a element de reclam del turisme. De vesprada, la temàtica es centrarà en la comarca de la Vall d'Albaida, i es posaran exemples d'iniciatives turístiques sostenibles que ja arranquen ací com els projectes Terres dels Alforins, la Fundació Serra Mariola, el Biodivers de Carrícola, o el projecte de recuperació de les caves.

La jornada ha estat organitzada per la Coordinadora Ecologista de la Vall d'Albaida (CEVA) i la regidoria de Turisme de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.