Societat

La Fira de Cocentaina disposarà d'un bon dispositiu de seguretat

En la salvaguarda de la cita comercial enguany participa per primera vegada la Policia Autonòmica

L'Ajuntament de Cocentaina ha celebrat la tradicional Junta de Seguretat Ciutadana amb motiu de la Fira de Tots Sants, destacant el fet que enguany 300 efectius conformaran tot el dispositiu de vigilància al llarg dels quatre dies de durada.

En paraules del regidor delegat de Fira, Vicent Sandoval, «la prolongació de la fira durant un dia més suposarà un lleuger reforç en el dispositiu de seguretat, que estarà format una altra vegada per membres de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica, la qual s'incorpora per vegada primera a la seguretat d'aquesta cita comercial.

En total, s'han previst quatre grups de 75 efectius fins sumar un total de 300 agents dels diferents cossos, que treballaran per garantir la seguretat ciutadana. Al dispositiu cal sumar també el personal sanitari, així com els voluntaris que treballen tant en la millora dels accessos als set estacionaments habilitats amb 87.000 m2, com en els punts d'informació oficials.

Com a novetat, cal assenyalar que s'ha sol·licitat la col·laboració de dues unitats aèries, un helicòpter de la Guàrdia Civil i altra unitat de la Policia Autonòmica. Altra mesura impulsada anteriorment és el repartiment de polseres per a la identificació de menors en cas de pèrdua per part dels voluntaris en els diferents estacionaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.