Societat

Tasta la Dipu arriba a Silla

El Patronat de Turisme “València, Terra i Mar” celebra una nova fira itinerant del 28 al 30 d'octubre a aquesta localitat

La fira itinerant “Tasta la Dipu”, promoguda pel Patronat de Turisme València Terra i Mar, estarà present a Silla el cap de setmana del 28, 29 i 30 d'octubre. Aquest esdeveniment de gastronomia, artesania i turisme quedarà instal·lat al Parc de l'Estació des del divendres 28 d'octubre, a les 19 hores.

Aquest certamen, comptarà amb un total de 40 expositors, que mostraran una gran varietat i qualitat de productes artesanals i autòctons tant de Silla com de la comarca de l'Horta Sud i de la demarcació de València. L'esdeveniment de caràcter lúdic pretén promocionar la gastronomia i el turisme. Està organitzat per la Diputació de València, l'Ajuntament de Silla i el Patronat de Turisme “València, Terra i Mar” en col·laboració amb la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, Promoció Agroalimentària de Qualitat i el Centre d'Artesania.

A més dels expositors presents a la fira, el visitant podrà gaudir també dels menús que oferirà un grup d'establiments del sector de la restauració de Silla a fi de promocionar els productes típics del municipi. D'altra banda, tindrà lloc la celebració d'activitats complementàries per a adults i xiquets, inclòs un recorregut amb tren turístic fins al Port de l'Albufera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.