La sardana

BARCELONA (Barcelonès)

Memorial Joaquim Serra 2011

La cobla convida Tim Garland

El saxofonista i compositor britànic Tim Garland és el principal convidat del Memorial Joaquim Serra, que té com a objectiu donar a conèixer la formació de la cobla a través de l'estrena d'obres d'encàrrec a autors de fora del món de la sardana. De Garland s'interpretarà la Fanfare and fantasy for Catalonia, una obra per a cobla d'11 músics i percussió. També podreu escoltar La font de les rondalles, de Josep Serra, Ofrena, Empordanesa i La Moixaranga d'Algemesí, de Joaquim Serra, Sant Jeroni de la Murtra, de Joan Pich Santasusanna, Adéu, Quim, de Rafael Ferrer, Variants de color, de Joan Albert Amargós, i L'esquirol, de Josep M. Bernat. Hi haurà també una altra estrena, la Suite mediterrània, de Francesc Rius. I les encarregades de la interpretació seran les cobles Mediterrània i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

20 de novembre. L'Auditori (sala Oriol Martorell), a les 6 de la tarda.
www.auditori.cat

Saxofonista anglès

Tim Garland és un saxofonista i compositor nascut a Ilford (Anglaterra) el 1966. Ha tocat arreu del món amb diverses formacions, entre les quals destaca el Ronnie Scott Quintet, i amb músics com ara Chick Corea, Bill Brudford o Jamie Cullum. Actualment forma part de Storms / Nocturnes i Lighthouse Project.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.