Monogràfics

JAFRE (Baix Empordà)

Festa major

Amb imaginació i rauxa

Una gimcana infantil donarà el tret de sortida aquest dissabte al matí a la festa major de Jafre, que tot i disposar de menys pressupost manté les activitats d'altres edicions. “Hem hagut de fer equilibris, però amb imaginació hem aconseguit mantenir els actes habituals del programa i encara afegir-n'hi algun de nou”, explica la regidora Èlia Bantí, que entre les propostes festives destaca la Nit Jove del dia 12.

Rauxa

La vetllada per al jovent començarà a rodar a mitjanit. El grup empordanès La Puça Diatònica serà el primer a pujar a l'escenari per donar pas tot seguit a Rauxa i la seva rumba catalana i sons mestissos. La banda presentarà els temes del seu darrer disc, Dins d'una peixera. La nit s'allargarà amb l'actuació dels Mit & Offen DJ's. Encara en clau musical cal destacar les actuacions de l'Orquestra Selvatana, que diumenge acompanyarà l'ofici solemne, i oferirà sardanes i concert i ball de fi de festa. El programa es completa amb altres activitats, com ara el campionat de botifarra o els partits de futbol.

12 i 13 de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.