Societat

Sant Julià de Ramis

Desè Concurs de Plats Cuinats amb Bolets

La segona jornada de la dotzena Diada del Bolet de Sant Julià de Ramis se centra avui en la desena edició del concurs de plats cuinats que se celebra a partir del migdia, adreçada a persones no professionals del món de l'hostaleria. Al matí es poden visitar les parades i tallers creatius, i seguir les activitats per a la mainada de la sisena Fira del Bolet al centre cívic. Ahir va tenir lloc el concurs de caçar bolets i, entre la tarda i la nit, es va inaugurar la mostra i es van fer tastets dels plats amb el bolet com a base.

D.v. / Foto: Click art foto



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Les comarques gironines, protagonistes d’una Fira de Calella que allarga l’horari

Calella
Girona

La protesta veïnal pel parc Vilamitjana arriba fins a les portes de l’Ajuntament

Girona
societat

El 40% dels pisos de Barcelona anunciats a portals immobiliaris són per a lloguer de temporada, segons l’OHB

Barcelona
Societat

Territori construirà una cinquantena de pisos de lloguer assequible a Tàrrega

Barcelona
Societat

Mor Enric Torres Camprubí, setanta-cinc anys d’emprenedoria

Renfe establirà 600 trajectes de bus al dia entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders com a transport alternatiu al tren

Barcelona
Societat

Creix la preocupació per l’accés a l’habitatge i la massificació turística a Barcelona

Barcelona
societat

Sindicats de Mossos reclamen l’ampliació “urgent” de la comissaria de les Borges Blanques

Barcelona
societat

Badalona Acull lliura més de 2.000 firmes a l’Ajuntament per exigir un alberg després del tancament de Can Bofí Vell

Barcelona