Societat

Arranca un curs de psicologia positiva a Almussafes

El consistori acaba d'inaugurar la segona edició del curs de psicologia positiva, integrat en el servei assistencial de Psicologia Comunitària, creat fa un any

A finals d'octubre, el psicòleg comunitari i director del Departament de Benestar Social, Salvador Quijal, va impartir la conferència inaugural del curs 2011-2012 de Psicologia Positiva, davall el títol “Crisi econòmica i creixement personal”, en la sala de conferències del Centre Cultural.

La nova convocatòria del programa ha tingut una gran acollida per part dels veïns i veïnes d'Almussafes, ja que habitualment s'apleguen un total de 33 persones a l'inici del curs, que enguany planteja vint sessions de duració, que s'oferiran amb una periodicitat setmanal, cada dijous, entre les 18.30 i les 20 hores.

L'Ajuntament d'Almussafes ha apostat de nou per la celebració de l'esmentat taller formatiu per a continuar oferint respostes serioses i científiques a les necessitats creixement personal, felicitat, benestar emocional dels veïns i veïnes de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.