Societat

La Universitat de Gandia porta l'alumnat a Tavernes

Alumnes de la Universitat dels Majors del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València assisteixen a una xerrada a la Casa de la Cultura de Tavernes

Un total de 50 alumnes de la Universitat dels Majors del Centre Internacional que la Universitat de València manté a Gandia han assistit a una xerrada en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. La regidora d'educació, Pilar Altur, l'arquitecte municipal, Juan Tormo, i l'Advocat dels Serveis Jurídics Municipals, Antonio Juan, han estat els encarregat d'atendre'ls en esta activitat.

Les activitats de la Universitat dels Majors estan dirigides a persones de la Safor i comarques veïnes que tinguen més de 50 anys i inquietuds culturals. El curs acadèmic té programades alternatives de lliure elecció que inclouen cursos, cicles de conferències, i algunes excursions temàtiques. L'activitat que es va portar a Tavernes fou la anomenada “Un altra manera d'anar de Gandia a València”. Els alumnes gaudiren a Tavernes de més d'un hora de les explicacions en matèria urbanística que se'ls va oferir.

Els assistents coneixeren la història urbanística del nostre municipi, els antecedents i les diferents fases compreses entre els anys 50 fins l'actualitat, així com la informació relativa al Parc d'Innovació de la Valldigna, que compren des de la estratègia territorial al projecte territorial estratègic, i que contempla un anàlisi preliminar dels impactes positius econòmics, socials i ambientals.

La xerrada va destacar especialment la situació privilegiada de Tavernes de la Valldigna, un espai de connexió entre la Ribera i la Safor que compta amb un gran potencial a les activitats logístiques i de desenvolupament industrial en el sector agroalimentari i de la bioenergia, així com la activitat turística i la residencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.