Educació

Alaquàs renova la xarxa de corresponsals juvenils

Nous joves mostren el seu interès per entrar a formar part d'aquest projecte posat en marxa per fomentar la participació

L'Ajuntament d'Alaquàs ha realitzat recentment la primera reunió informativa del nou curs escolar per a la renovació dels corresponsals juvenils dels instituts de secundària, una iniciativa municipal per tal de fomentar la participació juvenil i apropar les polítiques i accions per a tots els joves. Als corresponsals juvenils que hi ha a la xarxa actualment es sumaran enguany nous joves de tres instituts d'Alaquàs: Faustí Barberà, Clara Campoamor i Olivar II.

En la reunió, a la que va assistir la regidora de Joventut, Diana Muñoz, es va informar els joves sobre els recursos municipals per a la joventut que s'ofereixen des de l'Ajuntament d'Alaquàs, es va parlar sobre participació juvenil, sobre els drets i deures dels alumnes així com també de la xarxa Joves.net i Eurodesk.

La xarxa de corresponsals juvenils tindrà enguany un total de 30 persones, que es reuniran periòdicament amb els tècnics de joventut de l'Ajuntament d'Alaquàs per intercanviar experiències i transmetre'ls les seues inquietuds així com les seues necessitats i demandes. S'encarreguen també de difondre als instituts les campanyes i les activitats municipals que es posen en marxa per a aquest sector de la població.

Com a exemple, els propers 25, 26 i 27 de novembre una representació dels grups de joves corresponsals d'Alaquàs, participarà a Múrcia en una jornada formativa per a promocionar intercanvis juvenils, cooperació i formació per a traballar el Programa de “Juventud en Acción”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.