Societat

Els morellans acompanyen la ciutat a l'entrega del Premi Patrimoni

Una vintena de persones assistiran a l'entrega del prestigiós premi atorgat pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat que s'entregarà el dissabte

Morella ja ultima els preparatius per al viatge a Càceres en el que rebrà el Premi Patrimoni 2011. En total, una vintena de veïns del municipi es desplaçaran fins a la ciutat extremenya per a acompanyar a la localitat en un dia tan important. A més, la gestora de la xarxa SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) de Morella ja s'ha desplaçat a Madrid, on demà exposarà com s'implanta la xarxa en la localitat. Estes dues cites tenen una gran rellevància en matèria turística a nivell nacional.

L'entrega del Premi Patrimoni 2011 la realitzarà el president d'Extremadura, José Antonio Monago, a l'Ajuntament de Càceres. Allí, es reuniran els integrants del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, quan commemoren el 25é aniversari des que la localitat extremenya va obtindre la declaració més important de la Unesco. El prestigiós premi ho rebrà l'alcalde de Morella, Ximo Puig, el qual també estarà acompanyat de la regidora de turisme, María Ratllador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.