Societat

Nova concentració d'AFAB Bocairent per denunciar la manca de recursos

L'impagament de la Generalitat de més de 90.000 € fa perillar el funcionament del centre

A tant sols quinze dies de la primera concentració en protesta per la manca de recursos, la junta directiva de l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer de Bocairent ha tornat a convocar una protesta pública per denunciar la situació que arrossega a causa dels impagaments per part de la Generalitat i que fan perillar la pervivència del Centre de Dia en aquesta població de la Vall d'Albaida.

Segons confirma l'associació, les conselleries de Sanitat, d'Ocupació i de Benestar Social han deixat d'ingressar més de 90.000 euros, cosa que posa en perill el funcionament efectiu del centre ja que, de fet, familiars dels propis usuaris han hagut d'avançar diners per poder pagar les nòmines dels treballadors.

Així les coses, i degut al malestar evident, dissabte passat ja es va reeditar la concentració a la plaça de l'Ajuntament i dilluns mateix s'hi ha tornat a repetir amb caràcter «urgent» davant la situació crítica que fa que els treballadors del centre porten mesos sense cobrar. Familiars, amics i malalts que acudeixen al centre han assistit a la concentració on s' han aplegat un centenar de persones entre les que figuraven l'alcalde de Bocairent, Josep V. Ferre, i regidors del PSOE, Bloc i PP.

L'Ajuntament de Bocairent va solidaritzar-se amb el centre i dijous passat va aprovar per unanimitat una moció en què s'exigeix el cobrament dels imports pendents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.