Societat

Compromís per Paterna demana una llista d'habitatges a rehabilitar

La coalició rep queixes veïnals sobre les destrosses que alguns desconeguts fan en aquestos habitatges

Compromís, davant la inoperància del conseller delegat de la Societat Urbanística Municipal de Paterna (Sumpa), Ignacio Gabarda, qui també és regidor del Partit Popular a l'ajuntament, ha demanat per registre d'entrada un llistat de totes les vivendes que l'empresa urbanística del municipi té per a rehabilitar i concedir a famílies en situacions precàries.

Els components de la coalició valencianista exigeixen conèixer el nombre exacte de vivendes que encara estan per a rehabilitar, ja que, des de la última vegada que li ho preguntaren al regidor, no tenen encara una resposta.

A més a més, pel despatx del grup municipal denunciant, han passat alguns veïns que han explicat que podria haver algun tipus d'interés en les vivendes que Sumpa ha de rehabilitar, ja que han patit destrosses després de quedar-se sense inquilins. Unes destrosses que, com han comentat els veïns, han estat fetes per desconeguts.

A més de la denúncia, sol·licita Compromís per Paterna conèixer quantes persones estan en vivendes rehabilitades per Sumpa i quantes hi ha en espera.

Però cal afegir un tema de seguretat ciutadana perquè per a la coalició valencianista, potser la regidora de Seguretat, Inmaculada Rodríguez, també hauria de donar alguna explicació sobre les actuacions policials que es fan als desnonaments presumptament sense ordre judicial, tal i com afirmen els veïns, “i l'alcalde i els seus regidors del PP haurien de donar la cara per la desídia que mostren dia a dia”, conclou Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.