Societat

La Lírica de Silla edita un original Calendari Musical

Les imatges posen en clau quotidiana el fet musical amb la participació dels membres d'aquesta formació bandística

Es tracta, en efecte, d'una idea de singular originalitat sense precedents la que han tingut els músics de La Lírica de Silla: el calendari del 2012.

Dotze fotografies, una per cada mes, en què s'interrelaciona la música amb el comerç local; dotze imatges en què podem vore els músics interactuant en escenes diverses.

Així, per exemple, recreant un grup folk en un cafè-bar del poble, o cuinant un estofat de notes musicals i partitures, o l'angelet de la Carxofa amb els integrants de la coral infantil en una botiga de roba, o la pastissera despatxant flautes de crema i dolcets musicals. També hi ha una perruqueria en què la tuba fa de secador i una trompeta conté el xampú.

Doncs, escenes com aquestes són les que apareixen en el calendari 2012 de l'Agrupació Musical La Lírica de Silla, una brillant idea que ara s'ha materialitzat en l'edició i posada a la venda. Per al president de la societat que li fa de suport, Jesús Escorihuela, “es tracta d'una molt bona ocasió perquè el veïnat col·labore amb aquesta Societat musical més que centenària que ompli el poble de música els tres-cents seixanta cinc dies de cada any”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.