Societat

Alerta per una fuita de gas natural a Tarragona

En un primer moment, els operaris han pogut treballar en la reparació rebaixant la pressió de la canonada, però després s'ha tallat el subministrament

Un màxim de 1.600 abonats s'han vist afectats

Protecció Civil ha activat i manté preventivament l'alerta del Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic (Plaseqcat) mentre es repara la fuita de gas natural ocorreguda aquest dimecres a l'empresa Bayer, a Tarragona.

El Plaseqcat, en fase d'alerta, s'ha activat cap a les 11.03 hores, poc després que s'avisés de l'incident. En un primer moment, els operaris de Gas Natural han pogut treballar en la reparació de la fuga rebaixant la pressió de la canonada, però sense tallar del tot el subministrament.

Això no obstant, cap a dos quarts d'una del migdia els operaris han tallat el subministrament per poder acabar la reparació. La població també ha patit el tall de subministrament, i un màxim de 1.600 abonats i 23 establiments de Tarragona i la Canonja i han quedat sense gas.

Segons ha indicat un portaveu de Bayer, la fuita ha estat conseqüència d'una avaria en una canonada. Aquesta ha estat produïda per un contractista que ha perforat accidentalment el conducte mentre treballava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.