Societat
vilobí d'onyar
Jaume Fàbrega, premi Botifarra Dolça 2012
El professor i escriptor gastronòmic Jaume Fàbrega ha estat distingit amb el premi Botifarra Dolça, que li ha atorgat la organització de la Nit Gastronòmica i la fira Festa de la Botifarra Dolça pel seu estudi i difusió de la botifarra dolça i la cuina catalana. El lliurament d'aquest reconeixement es farà el pròxim dia 11 de febrer durant la celebració del Concurs de Cuina de la Botifarra Dolça al poble de Sant Dalmai. Fàbrega és historiador, crític d'art i escriptor de gastronomia i assaig, i ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació, entre els quals El Punt.
redacció
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.