Societat

Juan Diego Ingelmo guanya el concurs del cartell de Festes de Banyeres

A l'edició d'enguany s'han presentat un total de 22 obres

L'obra de l'artista asturià resident a la ciutat de Borriana, Juan Diego Ingelmo, és la guanyadora de la XXVII edició del Concurs del Cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians 2012 de Banyeres de Mariola, mentre que el banyerenc Jorge Sempere González ha obtingut el premi especial destinat a artistes locals. El fallo del jurat es va produir en el migdia del darrer dissabte al saló de plens de l'Ajuntament, sent aquesta una edició a la que s'han presentat un total de 22 obres.

Vicente Ferrero, escultor i membre del Consell Valencià de Cultura, ha destacat que «en el cartell guanyador que representa a la figura de St. Jordi s'ha utilitzat la tècnica de la papiroflèxia amb textures de paper ondulat, continu o teles com a materials molt representatius de la indústria local, pel que ha sigut una forma molt original de relacionar eixa classe de textures amb la festa». El portaveu artístic del jurat ha comentat que la qualitat de les obres presentades ha tornat a estar una vegada més a l'altura de la convocatòria, però sens dubte, el cartell guanyador ha estat especial per la forma d'enfocar la temàtica, aspecte que ha valorat de forma positiva el jurat.

El concurs de cartell de festes de Banyeres està dotat amb 1.300 euros per a l'obra guanyadora, mentre que la quantia per al premi especial destinat a artistes locals és de 500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.