Societat

Èxit de la XIII Fira de Sant Sebastià de Silla

El balanç dels expositors i la municipalitat a posteriori ha sigut molt positiu

Uns dies després del tancament de l'edició de la XIII Fira de Sant Sebastià, el balanç realitzat des de l'Ajuntament és molt positiu. Diuen que els índexs de participació ciutadana reflecteixen l'èxit d'aquesta fira comercial, agrícola i alimentària celebrada a Silla, que continua situant-se com un dels referents indiscutibles de la comarca de l'Horta i el conjunt de la demarcació de València.

Més de 40.000 persones han volgut gaudir d'un cap de setmana carregat d'activitats, bones tapes, una gran varietat de productes i un ambient i un temps excepcionals. Segons els informes de la Policia Local de Silla, l'afluència de visitants ha sigut molt elevada en els tres dies de Fira, destacant el diumenge, dia en que es va constatar l'arribada d'un total de 25 autobusos.

Les enquestes realitzades diuen que un 92% dels expositors participants estan molt satisfets amb l'assistència del públic. A més, la població ha agraït l'activitat firal, valorant-la, no sols com un aparador ideal de productes autòctons, sinó també com un punt important de trobada amb amics i veïns.

Un 88% dels expositors han declarat tindre una impressió molt positiva de la Fira, i un 80% ha mostrar la intenció de participar en les pròximes edicions. També, més del 50% dels comerciants entrevistats afirmen haver obtingut beneficis, tot tenint en compte que molts d'aquests no tenien “venda directa” i hauran d'esperar uns mesos per veure reflectides en xifres les seues bones impressions.

Des del consistori asseguren haver complit els objectius marcats amb la realització de la XIII edició d'aquesta Fira que, enguany, ha comptat amb el suport de la Diputació de València per convertir aquest esdeveniment, celebrat a Silla, en un dels punts d'atenció i atracció més importants de la comarca de l'Horta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.