Societat

societat

Acord entre Afers Socials i Cultura per fomentar els joves creadors

Donar suport estable al programa de cultura de l'Agència Catalana de la Joventut i, en especial, als joves artistes que participen en la Sala d'Art Jove és l'objectiu del conveni que van firmar ahir la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i el de Cultura, Santi Vila. L'acord estableix que es farà una convocatòria pública de suport a la producció de projectes i també la difusió i promoció de projectes a l'entorn de les arts visuals mitjançant una programació estable i publicacions i intercanvis internacionals, entre altres accions.

“El conveni impulsarà el consum i la creació emergent entre el jovent”, va indicar Bassa, que ho va emmarcar en la voluntat d'“ajudar tots els joves que tenen voluntat de fer el país més ric”. Vila, per la seva banda, va apostar per millorar i incrementar el treball conjunt de Cultura amb Ensenyament, Joventut i Empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia