Societat

L'esbart sallentí enceta la festa major de Sallent

L'Antic Escorxador, obert com a espai lúdic, és el marc de novetats com ara la festa Holi i la de l'escuma

L'Esbart Vila de Sallent és l'encarregat d'encetar la festa major amb la lectura del pregó, avui a les nou del vespre a la plaça de la vila. Comencen, doncs, quatre dies de gresca amb una programació que busca principalment arribar a tots els públics. L'Antic Escorxador, obert com a espai lúdic, és el marc de les principals novetats, entre els quals hi ha la festa Holi i la de l'escuma; a més, és on tocaran els DJ sallentins en la Nit Jove. Així, i per tal de respectar el descans nocturn dels veïns, l'Ajuntament ha apostat enguany per situar els actes més nocturns en aquestes instal·lacions del Camí de Cabrianes. Els més petits podran gaudir dels inflables, de la representació de l'obra El llop i les cabretes i de l'actuació del grup Macedònia, que commemora el 10è aniversari del Consell d'Infants sallentí. En la programació tampoc hi podien faltar els concerts i ball de nit amb orquestres com Rosaleda, Juniors i Saturn, així com els Hotel Cochambre, que s'encarregaran del ball de confeti que tancarà la festa després de l'espectacle piromusical al pont Nou.

EL DIA DE LA DIADA

Coincidint amb la diada nacional de Catalunya, com cada any, es farà un acte institucional amb ball d'homenatge al parc municipal Pere Sallés amb la col·laboració de la Coral Nova Harmonia, el Consell d'Infants i l'Esbart Vila de Sallent. A més, l'ANC de Sallent ha organitzat la sortida d'autocars cap a Berga per assistir a l'acte La república de la cultura. Aquest dia també tindrà lloc la cercavila dels gegants de Sallent i els Castellers de Cerdanyola, a més de sardanes.

Dades d'interès

Dates: del 9 a l'12 de setembre.

Més informació: www.sallent.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia