Societat

municipal

L'Ajuntament de Mollerussa estrena imatge

Abans d'acabar l'any es renovaran webs municipals per incloure el logotip

La capella de Sant Isidori, patró de Mollerussa, ha servit de base per idear la nova imatge corporativa municipal, que es va estrenar ahir i que s'extreu d'un element de la principal porta d'entrada d'aquest edifici del segle XVI. “A partir de la llinda vam extreure una forma que és com un claudàtor”, va dir el responsable de l'estudi de disseny Depastademoniato, Xavi Brufau.

L'arquitectura de la ciutat també s'integrarà en la imatge dels quatre nous webs municipals. El primer, el de les piscines, s'estrenarà a l'octubre, i els altres, per a la biblioteca, el teatre L'Amistat i el consistori, estaran enllestits a final d'any. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va dir que el pressupost de tot plegat volta els 25.000 euros.

El canvi anirà acompanyat d'una aposta inèdita a l'Estat, ja que els símbols dels nous webs tindran també una imatge sonora amb la qual es donarà la benvinguda als usuaris d'internet. Les quatre peces musicals també s'han integrat en una melodia, elaborada pel discjòquei i productor musical Marc Marzenit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia