Societat

Neix l'escola diocesana de catequistes

El Bisbat de Girona també aposta per la formació de diaques

El Bisbat de Girona ha fundat l'Escola de Catequistes, dotada d'un pla de formació permanent pensat per a les més de 700 persones que ja treballen en aquesta temàtica. Les classes tindran lloc un cop al mes entre l'octubre d'aquest any i el juny del 2017.

Aquesta és la novetat per al nou curs, quant a activitat formativa a la diòcesi gironina. Entre les previsions destaca també un seminari de formació teològica i litúrgica de diaques permanents, que està previst desenvolupar entre el mes que ve i el maig de l'any vinent. Des del 2009 s'han ordenat a la diòcesi de Girona deu diaques permanents i n'hi ha tres més que s'estan formant, va informar ahir el Bisbat.

L'ISCRG

En l'oferta formativa del nou curs del Bisbat de Girona hi ha també l'ampliació de les matèries que s'imparteixen a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG), amb formació complementària sobre cultura i comprensió del fet religiós. A l'ISCRG es poden seguir les titulacions de grau i màster en ciències religioses, i també les classes per obtenir el títol de competència acadèmica per ser professor de religió a primària, secundària i batxillerat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia