Societat

festa major

participació ciutadana

Participació per millorar la festa de Solsona

L'Ajuntament convida els veïns a aportar opinions i propostes

Els veïns de Solsona podran intervenir en el procés participatiu que ha obert l'Ajuntament durant una setmana per manifestar la seva opinió de la festa major acabada de celebrar i fer aportacions i propostes per poder millorar l'edició de la festa de l'any que ve.

“Què hi trobem a faltar, què hi sobra o què modificaríem de la festa major de Solsona?”, és la pregunta que llança l'Ajuntament als veïns a través del web municipal i un correu electrònic específic per a qui vulgui fer aportacions.

L'equip de govern explica que farà la valoració definitiva de l'edició d'aquest any un cop hagi revisat les aportacions dels solsonencs “i s'hagin dut a terme algunes reunions d'àmbit intern i amb entitats”.

De tota manera, l'executiu municipal ha avançat que és conscient que “cal potenciar la programació adreçada al jovent” i que, per tant, serà necessari “destinar-hi un major esforç pressupostari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia