Societat

societat

Fundesplai promou accions per a la millora de l'entorn natural

Fomentar l'excursionisme i promoure accions de millora de l'entorn natural són dos dels eixos d'actuació que Fundesplai es planteja per a aquest curs, que es va obrir ahir amb la tradicional trobada a la seu de l'entitat, al barri de Sant Cosme, al Prat de Llobregat, en què van participar prop de tres-cents monitors de tot el país. Fundesplai, amb 81 esplais i projectes de lleure federats, atendrà aquest curs 14.000 infants i joves.

També ahir es va fer balanç de la campanya Un estiu per a tothom: 1.133 activitats amb 65.547 participants, que signifiquen un 10% més que l'estiu del 2015. També hi ha hagut més beques: 5.186 beques per a colònies i casals a infants en situació d'exclusió social, un 9% més que l'estiu passat. Pel que fa a la proposta pedagògica per a aquest curs, es buscarà com fomentar els valors de l'excursionisme, sobretot com millorar l'entorn natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia