Societat

successos

piròmans

Detenen un piròman per cremar 40 contenidors i cinc vehicles a Premià

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 32 anys, veí de Premià de Mar, que presumptament ha cremat 40 contenidors i cinc vehicles en aquesta població des de finals de juny. En un d'aquests incendis, dues persones van resultar ferides per inhalació de fum.

Segons han informat aquest dilluns els Mossos, van detectar un seguit d'incendis d'alt risc provocats en una zona molt localitzada de la ciutat, amb habitatges molt propers i en els mesos de més calor. El piròman havia cremat els contenidors i els vehicles a altes hores de la matinada, aprofitant que els carrers eren buits, per evitar ser vist.

En el cas dels vehicles, l'autor iniciava el foc pels pneumàtics de les rodes, fet que produïa un fum tòxic que va ser inhalat per dues víctimes que vivien en un pis just a sobre d'on es van cremar dos vehicles de cop i que van haver de ser ingressats a l'hospital.

Els danys que van provocar aquests incendis en contenidors, vehicles o propietats afectades superen els 20.500 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.